نوشته شده توسط : cooker

در ابتدا گوجه ها رو به شکل دلخواه خرد کنید. ممکنه دوست داشته باشین نگینی خرد کنید یا رنده کنید یا میکس کنید. من در پست اول میکس کردم و در پست دوم رنده. بعد میزاریم رو شعله تا پخته شود و آب گوجه فرنگی هامون جمع شه. بعد فلفل دلمه ها رو به صورت نگینی خرد کرده و بعد از کمی تفت که تازگیشو هم نباید از دست بده بهش اضافه میکنیم، سیر را هم به شکل درسته انداخته تا فقط طعم خود را بده و بعد اگه دوست نداشتین مزتونید حبه سیر رو از داخل مخلوطتون بردارین که من برمیدارم.

در نهایت بهش کمی روغن و کره اضافه میکنید سپس ادویجات رو اضافه میکنید و درنهایت تخم مرغ ها رو هم اضافه میکنید که میتونه تخم مرغ هم نزده و قالبی بندازین و میتونید هم بزنید که من به هر دو صورتش رو براتون گذاشتم. در اخر زعفران دم کرده رو برای خوش طعم و خوش عطر شدن و خوش رنگ شدن اضافه میکنید. و برای تزیین میتوانید پیاز داغ خلالی شده رو استفاده کنید.

:نکته
زردچوبه ی زیاد باعث تلخی میشه.
کره برای لذیذ شدن گزینه ی عالیه ایی.
اگه پیاز داغ رو داخلش بریزین حالت خمیری پیدا میکنه که زیاد خوشایند نیست برا همین هم ل
برای زیبایی هم برای اینکه حالت برشته ی خودش رو حفظ کنه روش میریزیم.
املت شما امادس

 

بادمجان شکم پاره ، طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
خورشت فسنجان با رب ازگیل 
طرز تهیه دو مدل پلوب خوشمزه(استانبولی پلو و میگو پلو)
خورش سبز بهاری 

منبع: اینستاگرام




:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: